Compiegne 2018 P2 2107

Website weer up-to-date

De website van Roosen Horses is weer helemaal up-to-date. De komende tijd zullen er nog wat kleine aanpassingen worden verricht zodat de website optimaal blijft presteren en jullie Anna en de paarden op de voet kunnen blijven volgen.

Zo is onder andere de ‘about’ pagina helemaal onder handen genomen, evenals de trainingspagina en de contactpagina. Er is een nieuwsarchief bijgekomen zodat je makkelijk alle nieuwsberichten kunt terugvinden en in de kalender vind je de aankomende (internationale) wedstrijden.

Ook de sponsorpagina is weer helemaal bijgewerkt. De komende tijd zullen wij om onze sponsoren in het zonnetje te zetten een uitgelicht nieuwsbericht maken voor al onze sponsoren zodat je kennis met hen kan maken. Ben je zelf geïnteresseerd om ons te sponsoren? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

 

Foto: Koen Gomes | CDI Compiègne 2018

22 juli 2018 door | Nieuws

Terug naar boven ↑
Created & Designed by Studio Biekmann & elmarwouters.nl
Dutch Dutch English English Greek Greek