CDI Cappeln 2018 252

CDI4* Cappeln wederom een succes

De internationale wedstrijd in het Duitse Cappeln (Oldenburg) op Gestüt Vorwerk van de Oostenrijkse ‘Sissy’ Max-Theurer was wederom een succes. Anna nam met haar Roosens Westpoint deel aan de CDI4* Grand Prix en wist zich te kwalificeren voor de Grand Prix Freestyle op zaterdagmiddag.

Capplen is zo’n kleine vier uur rijden. Eenmaal op tijd aangekomen op donderdag, wist hij die middag vlekkeloos door de keuring te lopen. De deelnemerslijst kende een aantal enorm sterke ruiters waaronder Isabell Werth met Bella Rose die in dezelfde Grand Prix rubriek zat als Anna. Verder kwamen ook Patrik Kittel, Tinne Vilhelmson-Silfvén, Daniel Bachmann Andersen en Marlies van Baalen naar Cappeln.

Op vrijdag ochtend werd de CDI4* Grand Prix verreden en zaterdagmiddag de CDI4* GP Freestyle.

Het was een enorm geslaagde en mooie wedstrijd zoals altijd. De wedstrijd zelf is een van mijn favorieten en kom hier ieder jaar dan ook graag terug. De organisatie is super, de accommodatie is werkelijk prachtig en alles is perfect voor elkaar. Met de Nederlandse invloed van Margo Timmermans, Krista Kolijn en Marlies van Baalen was het dan ook een enorm gezellige wedstrijd.

CDI Cappeln 2018 252CDI Cappeln 2018 263

Foto’s: Koen Gomes

13 augustus 2018 door | Nieuws

Terug naar boven ↑
Created & Designed by Studio Biekmann & elmarwouters.nl
Dutch Dutch English English Greek Greek